Društvo TečajCPP.com, Osredek pri Dobrovi 32, Dobrova, 031/270-058

Plačilni pogoji

Naročene knjige lahko plačate z moneto ali tako da s podatki iz e-pošte, ki jo prejmete ob naročilu izpolnete položnico (plačilni nalog BN-02). Plačilni nalog lahko plačate na poštah, bankah oziroma prek elektronskega bančništva (Klik, SKBnet, Abanet, itd).
Če naročate za podjetje lahko prejete knjige plačate po predračunu, ki vam bo ob zaključku naročila poslan na vaš elektronski naslov ali pa poravnate račun, ki ga priložimo knjigam. Rok plačila je 15 dni.
Plačilo po povzetju ni možno !!!
Če ste s plačilnimi pogoji seznanjeni, vas prosimo, da si preberete še pogoje dostave ali pa s klikom na vnos podatkov nadaljujete nakup oziroma si iz seznama knjig izberete željeno knjigo.
Pogoji dostave
Po prejetju plačila vam v roku sedem (7) dni pošljemo knjige na vaš naslov.
Za manjše pošiljke do teže 1kg uporabljamo storitve Pošte Slovenije in sicer navadno, neregistrirano pošiljko. Njihov rok dostave je do tri (3) dni.
Pošiljke težje od 1kg vam dostavno podjetje DPD dostavi v roku treh (3) dni na vaš naslov. Ker je pošiljka registrirana, zahteva oseben prevzem.
Plačilo po povzetju ni možno !!!
Če ste s pogoji dostave seznanjeni, vas prosimo, da s klikom na vnos podatkov nadaljujete nakup oziroma si iz seznama knjig izberete željeno knjigo.
Kako plačam z moneto?
1. Vpišete veljavne podatke v polja, ki so označena z * in kliknete na gumb "Potrujem svoje naročilo".
2. Odpre se vam monetina spletna stran, kamor vpišete številko mobilnika iz katerega plačujete in kliknite na gumb "Geslo".
3. Na vpisano mobilno številko prejmete SMS sporočilo z geslom, katerega vpišete v zahtevano polje in kliknite na gumb "Vstop" in sledite navodilom.
4. Ko je nakup zaključen, bomo v v roku 7 dni potrdili nakup in vam poslali kupljene artikle.
Kako plačam s položnico?
1. Vpišete veljavne podatke v polja, ki so označena z * in kliknete na gumb "Potrujem svoje naročilo".
2. Odpre se vam nova stran, kjer so podatki o naročilu in to je obenem tudi veljaven predračun. Identičen prikaz naročila prejmete tudi na vaš elektronskil naslov.
3. Znesek lahko poravnate prek položnice, katero izpišete sami, na poštah, bankah ali prek elektronskega bančništva. Sklic ni pomemben.
4. Ko prejmemo plačilo, vam v roku 7 dni pošljemo kupljene artikle.
DDV in poštnina sta vključena v ceno. Cene v SIT so preračunane po tečaju zamenjave, ki znaša za 1 EUR 239,64 SIT.
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4