Društvo TečajCPP.com
Društvo za izobraževanje, 
osveščanje in oblikovanje.
Osredek pri Dobrovi 32, 1356 Dobrova
info@tecajcpp.com
Društvo TečajCPP.com
  Domov    Tečaj CPP    Testi CPP    Postanite član TečajCPP.com    FAQ in Ankete Društvo TečajCPP.com
Poiščite na TečajCPP.com 
   
Društvo TečajCPP.com
  :: F.A.Q.
Odgovori na vprašanja
Pošljite vprašanje
  :: Ankete
Trenutna anketa
Arhiv anket
  :: Za vsakega nekaj
Pošljite E-razglednico
Kratka prometna pravila za tujce
  :: Sponzor anket

Društvo TečajCPP.com
  :: Naslov vprašanja:  Odvzeto VD kategorije B
Št. vprašanja: F.A.Q.0123
Vprašanje: Zanima me postopek ponovne pridobitve VD kat. B, ki mi bo po vsej verjetnosti odvzeto zaradi prometnega prekrška. Koliko časa bom moral čakati na ponovno opravljanje in kaj vse bom moral opraviti.
Odgovor na vprašanje: Ko bo odločba, s katero vam bo izrečeno prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja, pravnomočna, se boste lahko začeli usposabljati za voznika, kot da še nikoli niste imeli vozniškega dovoljenja. To pomeni, da boste opravili zdravniški pregled, se vpisali v avtošolo in obiskovali tečaj cestnoprometnih predpisov ter opravili program iz vožnje. Če ne boste našli potrdila o opravljenem izpitu iz prve pomoči (bel kartonček) boste morali opravljati tudi izpit iz prve pomoči. Potem boste lahko opravljali teoretični in praktični del izpita. Več o poteku pridobivanja si lahko preberete na http://www.tecajcpp.com/cpp/izpit.php. Za vse to imate pol leta časa, vozniško dovoljenje vam bodo ponovno izdali pol leta od datuma pravnomočnosti odločbe.
Več o tem na:
  :: Na začetek

Društvo TečajCPP.com
  :: Iskalnik po F.A.Q.
  :: Pošljite vprašanje
MySQL Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 4